Pegasus.hr
Rujan 10, 2010, 07:04:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Elementi za projektiranje staja  (Posjeta: 19898 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
KAIROS
(S) konj/kobila

« Odgovor #135 na: Studeni 12, 2008, 10:26:49 »

Citat: "khirjanic"
Citat: "Dzkim"
Da li ste razmisljali o dezinfekciji s vapnom? Prilikom ciscenja boxa pospe se (pobrasni, ili kao secer u prahu) suhog (gasenog?) vapna i onda se gore nabaci cista piljevina.

Iz osobnog iskustva znam da to ne funkcionira sa slamom.

Vapno je dobro da isuši podlogu. Ono je lagano i može dugo putovati po zraku i iritirati dišne organe životinja. Ovo govorim
iz iskustva s drugim životinjama. Više puta nakon primjene vapna može se vidjeti upaljena sliznica nosa. Možda se kod konja toliko ne osjeti ali ako udje u dišne puteve?

di je početak ovoga odn jel ima topik - trebam dezinficirati boxove a kak je eto malo hladnije zanima me kaj mogu najbrže izvest - u pitanju je drvo pa brener ne dolazi u obzir  
Evidentirano

najljepše fotografije su u srcu...
de
pepinjer/bedevija

« Odgovor #136 na: Studeni 12, 2008, 03:48:39 »

probaj s izosanom  
Evidentirano

RAJ SE NALAZI NA STRANICAMA KNJIGE, U NARUČJU ŽENE I NA LEĐIMA KONJA
KAIROS
(S) konj/kobila

« Odgovor #137 na: Studeni 12, 2008, 07:43:49 »

ma gotova već cijela muška štala  
ima jedna bolja stvar al nikak da je se dočepam treba internetom naručivat pa u sloveniju pa bolje izosan uvijek u ormaru
nego taj sad tvoj bedak mi je rastavio elemente boksa na nesastavljive komadiće  pa sad projektiram ispočetka
Evidentirano

najljepše fotografije su u srcu...
kebir
pepinjer/bedevija

« Odgovor #138 na: Prosinac 16, 2009, 07:02:00 »

Citat: kebir
Ovisno o veličini može koštati od 100 do 220 tisuča kuna(otvoreni ili zatvoreni tip (drvena konstrukcija).

Hmm, nisam baš mišljenja da je to ispravna cijena, osobno mi je poslana ponuda za zatvorenu halu dimenzija 20x40 sa iznosom od 75 tisuća EURA i to bez troškova izrade temelja i dizalice koja je potrebna za podizanje konstrukcije.
Inače kod nas Gaj iz Slatine radi drvene konstruksije za hale gdje se cijena kreće oko 450 do 550 tisuća kuna.
Hala u Brezovici je otvorenog tipa tj.  krovna konstrukcija sa pokrovom i noseči stupovi a cijena joj je bila oko pola miliuna kuna.

Kebire evo ja se preporučam za informaciju tko to radi halu dimenzija 20x40 otvorenog tipa za samo 220 tisuča kuna.
Evo da ponovo pokrenemo ovu temu.
I dalje govorim da se hala 20X 40 metara može napraviti i za manje od 200 tisuča kuna.
Evidentirano

Tebe sam načinio bez premca! Sva blaga svjeta leže medju tvojim očima. Ti češ pod svoja kopita baciti neprijatelje, a prijatelje češ nositi na svojim ledjima.BORIČKI ARAPSKI KONJ-PASMINA.
call me
pepinjer/bedevija

« Odgovor #139 na: Prosinac 16, 2009, 09:45:12 »

kod tebe sve nesto jeftino i jednostavno.
Evidentirano

svi hrvatine a svaki skace ka klokan cim cuje cecu ili neki hit turbofolka. TBF
kebir
pepinjer/bedevija

« Odgovor #140 na: Prosinac 17, 2009, 12:26:53 »

Ako imaš novce i potrebu za jednom halom dimenzije 20X40X5 metara samo se javi ,odma letim
Evidentirano

Tebe sam načinio bez premca! Sva blaga svjeta leže medju tvojim očima. Ti češ pod svoja kopita baciti neprijatelje, a prijatelje češ nositi na svojim ledjima.BORIČKI ARAPSKI KONJ-PASMINA.
crni vragolan
Full Member

« Odgovor #141 na: SijeÄŤanj 28, 2010, 08:03:10 »

http://sites.google.com/site/horsestablespm/
Evidentirano
kebir
pepinjer/bedevija

« Odgovor #142 na: SijeÄŤanj 28, 2010, 08:17:36 »

Fino,montažno,ekološko,lako se proširi ili smanji,sve pet,super.
Evidentirano

ludi tata
pepinjer/bedevija

Spol: Muški

« Odgovor #143 na: SijeÄŤanj 28, 2010, 08:35:44 »

i cijena isto
Evidentirano
crni vragolan
Full Member

« Odgovor #144 na: Srpanj 20, 2010, 03:55:00 »

www.halleexpress.hu
Evidentirano
kebir
pepinjer/bedevija

« Odgovor #145 na: Srpanj 20, 2010, 08:26:27 »

samo vi trpajte slikice a ja radim polako
Evidentirano

trambulin
(A) odbito ždrijebe

« Odgovor #146 na: Srpanj 22, 2010, 11:44:05 »

ja kako plata legne kupujem otpad u pilani i kujem po vazdan, i hodam po automehaničarskim radnjama žicajuć staro sagoreno automobilsko ulje, najbolja zaštita za drvo
i sad planiram unutar štale ljepit zatvorene palete za drvo i punit ih pilotinom radi izolacije 
Evidentirano
belikonj
(S) konj/kobila

« Odgovor #147 na: Srpanj 22, 2010, 06:16:19 »

jes ulje zaštita za drvo, ali šta ode u zemlju i vodu ne razgradi se decenijama......
Evidentirano
kebir
pepinjer/bedevija

« Odgovor #148 na: Srpanj 22, 2010, 10:31:34 »

ja kako plata legne kupujem otpad u pilani i kujem po vazdan, i hodam po automehaničarskim radnjama žicajuć staro sagoreno automobilsko ulje, najbolja zaštita za drvo
i sad planiram unutar štale ljepit zatvorene palete za drvo i punit ih pilotinom radi izolacije 
praviš zimovanje za miševe
Evidentirano

trambulin
(A) odbito ždrijebe

« Odgovor #149 na: Srpanj 23, 2010, 03:47:06 »

belikonj
iskopam rupu jedno 40 cm, i u tu rupu stavim namazanu gredu i zatrpam betonom, zemlja je, nema ti vode od mene bar 500 metara :-))))
kebir, hrane na sve strane i zimovališta za miševe ali ti kod mene nema u krugu 500 metara ni miša ni zmije, sve to mace pošamaraju, jedino ga vidim kad mi ga donese da se pohvali ili kad zmiju donese macicima da se igraju :-))))
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!