|
kebir
|
 |
« Odgovor #315 na: SijeÄŤanj 09, 2009, 10:33:58 » |
|
Taj nikad neče ni jašiti jer mu uvjek nešto smeta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tebe sam načinio bez premca! Sva blaga svjeta leže medju tvojim očima. Ti češ pod svoja kopita baciti neprijatelje, a prijatelje češ nositi na svojim ledjima.BORIČKI ARAPSKI KONJ-PASMINA.
|
|
|
|
Jelena
|
 |
« Odgovor #316 na: Travanj 20, 2009, 10:43:30 » |
|
mali podsjetnik na našu Amelie (početak ujahivanja pogledajte na str 10 ovog topica)- evo prošlo je više d 2 godine (ajme zar već  ) Amelie radi hipoterapiju a trening izgleda ovako:  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
If you want a stable relationship, buy a horse!
|
|
|
|
Jelena
|
 |
« Odgovor #317 na: Travanj 20, 2009, 10:46:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ljiljana
Gost
|
 |
« Odgovor #318 na: Travanj 21, 2009, 09:52:20 » |
|
Meni se otvorila samo prva od pet slika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sonador
|
 |
« Odgovor #319 na: Travanj 23, 2009, 10:05:25 » |
|
kobila je preeeelijepa,i svaka čast kako odrađuje trening?koliko ima godina? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Konji su zakon!!!!
|
|
|
|
zoran
|
 |
« Odgovor #320 na: Rujan 20, 2009, 07:03:54 » |
|
5, ako se ne varam, i stvarno je prekrasna..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zoran
|
|
|
|
Jelena
|
 |
« Odgovor #321 na: SijeÄŤanj 13, 2010, 09:18:08 » |
|
Iako nije dio za oglas, budući da ste zadnje gledali slikice - Amelie traži udomitelja! da objasnim- zbog svog temperamenta ima ograničenu upotrebu u našem programu (previše senzibilna, vrckava, poletna)te smo prisiljeni tražiti druga rješenja. Idelan novi vlasnik/udomitelj (otvoreni smo za razne opcije ali bitno je u kakve ruke ide): mlada cura,iskusniji jahač s mekim rukama, ne teža od 50kg, sa ambicijom za malo dresure i rekreacije. Ili netko tko želi od nje dobiti ždrijebe bilo sa arapskim pastuhom(ona je pola arap) ili sa nekim lakšim posavcem (pola je lagani posavac). Nije za endurance niti za terapijsko jahanje u klasičnom programu... Amelie je visoka 145 cm cca, lijepa je, ima 8 godina, vrlo je dobre ćudi, ali živahnijeg temperamenta, nije za početnika...radila je hipoterapiju jer ima lijepe kretnje ali da bi bila savršena za to trebaju se poklopiti razni uvjeti a mi jednostavno nemamo vremena toliko puno raditi sa njom Ako netko ima želju molim ponude na pp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kebir
|
 |
« Odgovor #322 na: SijeÄŤanj 13, 2010, 12:54:09 » |
|
Jeli to ona malena od Zarke? Po slikama mi se čini da ima temperamenta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tebe sam načinio bez premca! Sva blaga svjeta leže medju tvojim očima. Ti češ pod svoja kopita baciti neprijatelje, a prijatelje češ nositi na svojim ledjima.BORIČKI ARAPSKI KONJ-PASMINA.
|
|
|
|
Jelena
|
 |
« Odgovor #323 na: SijeÄŤanj 13, 2010, 06:36:08 » |
|
Je, je u tome je i problem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dinchy
|
 |
« Odgovor #324 na: SijeÄŤanj 25, 2010, 05:09:29 » |
|
joj, meni je ta mala predivna! nadam se da cete joj naci dobar dom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bella
|
 |
« Odgovor #325 na: SijeÄŤanj 30, 2010, 05:44:30 » |
|
Mislim da konja nije potrebno od početka forsirat na naslon. Mislim da za to ima vremena...a uostalom ništa se neće izgubit ako se na početku konj ne prikuplja..mi u klubu imamo konje koji savršeno drže glavu u naslonu pa ih nismo od početka forsirali na naslon...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
By CRO
|
 |
« Odgovor #326 na: VeljaÄŤa 08, 2010, 11:47:56 » |
|
mali podsjetnik na našu Amelie ( početak ujahivanja pogledajte na str 10 ovog topica)- evo prošlo je više d 2 godine (ajme zar već ) Amelie radi hipoterapiju a trening izgleda ovako. čitati, bella! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Atta
|
 |
« Odgovor #327 na: VeljaÄŤa 15, 2010, 12:47:31 » |
|
ja na ljeto krecem s ujahivanjem Xanthusa. trebao bi biti brzo ujahan jer sada vec puno zna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jelena
|
 |
« Odgovor #328 na: Travanj 05, 2010, 12:40:20 » |
|
Amelie pronašla dobar novi dom, odradila bez problema i utovar (hvala Hani na školovanju) i svoju prvu vožnju, ma super kobilica...evo jedan lijep portret (hvala Hani i opet!) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Atta
|
 |
« Odgovor #329 na: Travanj 06, 2010, 03:15:05 » |
|
|
|
|